18.12.09

Ut i snön

Efter den senaste dagarnas snöyra så känns det som att det börjar bli tid att plocka fram skidorna. Här är några förslag på lite riktigt snygg utrustning för backen. Istället för den alltför vanliga sport-looken så är ett mer gediget kvalitetsarbete att föredra för att sticka ut med stil där ute i kylan.



Vi börjar med en riktigt skön brädan Bamboo från Indigo, snowboarden är av en glasfiber komposit med behandlad bambu yta och detaljer i rostfritt stål. Framförallt så är det en skönhet att tittat på med den unika designen. Bamboo har ett pris på 1 265 € och varje bräda är serienummermärkt.



Här ett par skidor från Schweiziska Zai, vid namn Spada. Skidorna är av specialbehandlat granit från Grisons-området och är, tack vare behandlingen, väldigt flexibla och kvicka. Hemligheten bakom stenskidan är ett kolfiberhölje som gör att skidan inte spricker, materialet kallas CFS (CarbonFiberSton). Ett par Spada skidor går loss på 3 700 €



Vad passar bättre som huvudbonad en den här hjälmen? Det är ett samarbete mellan Bogner och Indigo och går på samma bambu-tema som brädan. Dock ser de goggels som sitter på lite väl kromade ut så istället har vi de riktigt snygga Lobes från svenskbaserade POC Sports.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar