30.11.09

Futuristisk McQueen

Alexander McQueen's visning för vår/sommar 2010 har en riktigt snygg catwalk för linjen Plato's Atlantis Part 1. En i övrigt helt slätstruken vit catwalk pryds av två kamerarobotar på räls som filmar visningen för att projicera upp den i realtid bakom modellerna. Detta skapar en snygg futuristisk känsla och en del coola visuella effekter. Kollektionen i sig var dock inte lika spännande, för plottrigt och de psykadeliskt mönstrade plaggen känns lite för röriga. Dock så är skorna mer tilltalande, med sin kreativa utformning och karakteristiska estetik.



Gaga <3

Rykande hett

Snyggaste kreditkortet?



Eurasian Bank Diamond




VISA Black Card



American Express Centurion


VISA-kortet har en renare estetik än Centurion, där imitationen av en dollarsedel gör kortet plottrigt och tar delvis bort exklusiviteten. Dock drar VISAS färggranna logga ner helhetsintrycket på Black Card, då det bryter av den annars stilrena designen. Kreditkortet högst uppe har också loggan nere i högra hörnet, men bortsätt från det så tycker jag att de orientaliska mönstret inte riktigt gör sig så bra på kreditkort. Kortet är för övrigt från en av Kazakstans finaste banker, Eurasian Bank, och diamanten på kortet är en 0.02 carats diamant, omgiven av en bladguldskreation. Less is more, VISA Black Card får det bli ;)




Born 2 B

Riktigt snygga vykort, enkelt och stilret, och med favoritmotivet spermier i olika utstyrslar. Vykortsserien heter Born 2 B och finns på Buttericks.

The Girlfriend Experience


Trots sin låga budget lyckas regissören Steven Soderbergh göra filmen till
ett estetiskt mästerverk, den är riktigt snyggt filmad, fina vinklar och väl
valda korta skärpedjup ger en härlig reklamkänsla.

(The Girlfriend Experience visas på Stockholms filmfestival)

29.11.09

Papper





Riktigt snyggt paketerat kopieringspapper från Nederländska HEMA.